Cangzhou TYC Glass Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Mr Lee

Telefoonnummer : 86-13333360168

WhatsApp : +8613333360168

Free call
Profiel QC

Het Glasco. van Cangzhoutianyicheng, Ltd is een professioneel bedrijf van glas rokend producten gespecialiseerd in productie, productonderzoek, het invoeren en het uitvoeren handel. Wij bezitten onze productiebasissen van Glaspijpen, Glas Waterpipes, en alle andere glas rokende producten. Sinds onze stichting, halen voordeel wij uit dit unieke die handelmodel bij zich het concentreren bij de productie, onderzoek wordt gebaseerd, en verkopend, hebben wij een stabiel vennootschap op lange termijn met vele klanten in het buitenland gevestigd, worden onze producten hoofdzakelijk uitgevoerd naar Amerika, Canada, Duitsland, het Midden-Oosten, en veel andere landen en gebieden.

Lange tijd, dringen wij eerst op het principe van kwaliteit aan, klanten die opperst, en een belofte houden, geleidelijk aan opbouwend een volledige reeks van productie, het leveren, verkoop en de dienstsysteem.

De de klanten′ vraag en tevredenheid zijn onze plicht, ook is onze beste wens, worden wij elke mensen in Tianhaoyan-Bedrijf toegewijd aan het verstrekken van de hoogste kwaliteitsproducten, redelijkste prijs en de aandachtigste dienst om elk van onze klanten te helpen hun doelstellingen bereiken, en creëren briljante prestaties!

Oprecht wensen wij om ons met bedrijfsvriendenhuis worden samengewerkt en in het buitenland, samen te ontwikkelen, en winnen samen om een nieuwe wereld van de rokende industrie te creëren!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in