Cangzhou TYC Glass Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Mr Lee

Telefoonnummer : 86-13333360168

WhatsApp : +8613333360168

Free call
Cangzhou TYC Glass Co., Ltd.

Co. van het Cangzhoutyc Glas, Ltd.

  • Cangzhou TYC Glass Co., Ltd.
  • Cangzhou TYC Glass Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: TYC Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1000000-5000000 Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van het Cangzhoutyc Glas, Ltd is een professionele productiefabriek van gekleurde glaswaterpijpen, toebehoren. De fabriek is gestationeerd in cangzhou, Hebei-provincie.

Wij hebben meer dan 10 jaar van productieervaring en meer dan 6 jaar van Internationale Bedrijfservaring, onze kwaliteit van de glaswaterpijp, onze verpakking, en ons vervoer is het meest professioneel, om uw tijd te besparen.

Onze hoofddienst is OEM. wij kunnen uw waterpijp van het merkglas gemakkelijk maken. Wij concentreren ons bij de productie van rokende producten en de toebehoren, Onze opdracht moeten Hoogte - kwaliteitsproducten van redelijke prijzen voor onze klanten en een gelukkige het kopen ervaring voorzien. Wij hebben de volgende voordelen:

1. Bezeten fabriek, dezelfde kwaliteit maar de beste prijs

2. Het professionele kwaliteitscontroleteam zorgt ervoor elk glas alvorens hen uit te verschepen gekwalificeerd is

3. De nieuwe producten komen uit elke maand met een professioneel ontwerpteam.

4. Houd goede zakelijke relaties met stroomopwaartse en stroomafwaartse ondernemingen die wij

Welkom om ons voor verdere informatie te contacteren.

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Co. van het Glasproducten van Cangzhoutianyicheng, Ltd is bezig geweest met hand-opgeblazen borosilicate glasproducten meer dan 10 jaar.

Onze hoofdproducten zijn glaswaterpijpen, boorplatforms, recycleermachines, de pijpen van de glasrook, handpijpen, glaswasflessen, de vallen van de glasas, honingsvaten, enz.

Elk van onze producten worden gemaakt van borosilicateglas 3,3 tot glas (of Pyrexglas) met een hittebestendige kwaliteit om uiterst te hebben - lage coëfficiënt van thermische uitbreiding, die het maken tegen thermische schok meer bestand dan een ander gemeenschappelijk glas.

Wij worden gesteund door een aantal professionele ontwerpers met jaren van waardevolle ervaring en de industrieervaring.

Momenteel, worden het grootste deel van onze producten uitgevoerd naar vele landen overzee. En tijdens het doen van zaken met buitenlandse klanten, begrijpen wij de gewoonten en de tendensen van de markt.

De laatste jaren, heeft het bedrijf OEM en ODM de diensten voor vele bekende merken in binnen- en buitenland verleend, en de producten worden uitgevoerd naar Italië, Duitsland, Japan, Denemarken, Zuid-Korea, de Verenigde Staten, Australië, Chili en andere landen. De de technische sterkte van het bedrijf productiecapaciteit en zijn op het internationale geavanceerde niveau en wijd geprijst.

om een betere toekomst tot stand te brengen, zijn wij bereid om zakenrelaties met alle geinteresseerde partners op basis van hoogte in binnen- en buitenland te vestigen - kwaliteit, gelijkheid en wederzijds voordeel

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Dienst

Ons bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met waterpijpen en waterpijpen. Productie, verwerking, en verkoop van ambachten zoals, Arabische kruiken, waterpijpen, siliconemontage, glaswaterpijpen, glaspijpen, glas rokende pijpen, glaswaterpijpen, glas het roken reeksen, enz. De uitvoer van geëindigd die - producten en grondstoffen door ondernemingen worden vereist; De invoer van materialen, hebben wij goede producten en professionele verkoop en technische teams. Wij voeren het principe eerst van kwaliteit, de gebruiker eerst, de dienst eerst, en reputatie uit eerst, hangen uitsmeltingskwaliteit aan, creëren altijd een uitstekend cultureel concept, en bieden van ganser harte gebruikers van alle gangen van het leven de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit aan.

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Ons Team

Wij hebben uitstekende Verkoop en de teams die van de Naverkoopdienst Win-win samenwerking pogen te brengen.

Maak de Wereld een weinig Gelukkiger is onze visie.

Onze ontwerp en productieafdelingen sparen geen inspanning om onze partners betere producten door innovatie van technologie en nieuwe ontwerpen aan te bieden, wensend u om een concurrerendere markt te bouwen.

 

 

Verkoopbureau

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Productieafdeling

 

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in