Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

HF ART PRODUCTS CO., LIMITED

China HF ART PRODUCTS CO., LIMITED certificaten
China HF ART PRODUCTS CO., LIMITED certificaten
Zeer aardige producten en de prijs. Het dikke kwaliteitsglas en scheurt groot! Dit moet mijn favoriete verkoper in China zijn.

—— SAM William

Excellent.good is de kwaliteit, goede prijs, goed packaging.the-stuk precies zoals aangetoond in het mooie verbazen van photos.also dat het van China t kan worden verscheept

—— Azaan Khan

Ik ben online Chatten Nu

HF ART PRODUCTS CO., LIMITED

1 2 3
HF ART PRODUCTS CO., LIMITED HF ART PRODUCTS CO., LIMITED HF ART PRODUCTS CO., LIMITED

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken : de ster van Phoenix
Jaarlijkse omzet : $1 Million-US$2.5 Million
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%
HF-BEPERKT Co. van KUNSTproducten, is een professioneel bedrijf van glas rokend producten gespecialiseerd in productie, productonderzoek, het invoeren en het uitvoeren handel. Wij bezitten onze productiebasissen van Glaspijpen, Glas Waterpipes en alle andere glas rokende producten. Sinds onze stichting, halen voordeel wij deze uit unieke die handelmodellen bij zich het concentreren van productie, onderzoek worden gebaseerd en verkopend, hebben wij een stabiel vennootschap op lange termijn met vele klanten in het buitenland gevestigd, worden onze producten hoofdzakelijk uitgevoerd naar Amerika, Canada, Duitsland, Midden-Oosten en veel andere landen en gebieden.

Lange tijd, dringen wij eerst op het principe van kwaliteit aan, opperste klanten, en houdend belofte, bouw geleidelijk aan op een volledige reeks van productie, het leveren, verkoop en de dienstsysteem.

De vraag en de tevredenheid van klanten zijn onze plicht, ook is onze beste wens, worden wij elke mensen in HF-Glasbedrijf gewijd om de hoogste kwaliteitsproducten, redelijkste prijs en de aandachtigste dienst te verstrekken om elk van onze klanten te helpen hun doelstellingen bereiken, en creëren briljante prestaties!

Oprecht wensen wij om met bedrijfsvriendenhuis worden samengewerkt en in het buitenland, samen te winnen om een nieuwe wereld van de rokende industrie samen te ontwikkelen en te creëren!
Contactgegevens
HF ART PRODUCTS CO., LIMITED
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)